Toolbox

Voor iedere regio (Oldambt, Westerwolde en Veenkoloniën) stellen we materiaal ter beschikking. Foto's video's teksten en afbeeldingen die u vrij mag gebruiken. Zo weet u zeker dat u niet in problemen komt met gebruikersrechten, kunt u gemakkelijk over kwalitatief goed materiaal van jouw regio beschikken voor op je eigen website, sociale media, folder of magazine, etc.

 

Voor Oldambt bestond al zo'n Toolbox. Die is dus al rijk gevuld. Binnenkort zal ook de toolbox voor Veenkoloniën en Westerwolde hier te vinden zijn.


ToolBOX WESTERWOLDE

TOOLBOX OLDAMBT

TOOLBOX Veenkolonien
Gratis Websitevermelding

 

Iedere toeristisch recreatieve ondernemer in Groningen kan een gratis bedrijfsvermelding krijgen op visitgroningen.nl en daarmee ook op de eigen regiowebsite.

 

Je kan je zelf aanmelden en je vermelding (tekst, foto's, openingstijden, etc.) beheren. Als je wilt in meer talen zelfs!

 

Het aanmelden en beheren gaat via deze pagina

 

Hoe beter iedereen zijn vermelding voor elkaar heeft hoe beter we ons als gebied naar de buitenwereld presenteren.

 

Heb je hulp nodig? Laat het ons weten, dan helpen we je. barbara@zogroningen.nl

 

 

Toolkit Merk Groningen

 

Ook Marketing Groningen heeft een mooie toolkit (met onder andere een beeldbank, video's, teksten en andere inspiratie) waar je als ondernemer gebruik van kunt maken.

 

Klik op de foto om naar de toolkit van Marketing Groningen te gaan.

Toolkit Visit Wadden

 

En dan is er ook nog de toolkit voor ondernemers van Visit Wadden. Hier vind je een beeldbank met rechtenvrij materiaal, logo's, teksten en video's die je mag gebruiken in je eigen "kanalen".

 

Klik op de foto om naar de toolkit van Visit Wadden te gaan.

 

En als je op de hoogte blijven van waar Visit Wadden mee bezig is, dan kan je via deze link in schrijven voor hun nieuwsbrief,