Toolbox Veenkoloniën

Dit is de Toolbox voor de ondernemers in Westerwolde. Een verzameling informatie, teksten, foto's en videomateriaal die je als ondernemer kan en mag gebruiken. Hiermee kan je het beeld/imago van Westerwolde kracht bij te zetten en laat je ook zien dat je als ondernemer onderdeel van deze mooie regio bent.  Deze toolbox houden we bij en vullen we aan met nieuw materiaal.


VEENKOLONIËN op het scherm

Narrow Casting Veenkoloniën

Bovenstaande informatiepagina's kan je eenvoudig op een monitor in je bedrijf tonen. In de garderobe, een wachtruimte, bij de receptie, in de B&B... Je hebt niet veel nodig: een (oude) computer, een monitor en een internetverbinding. Wij verversen steeds de inhoud met mooie foto's en uittips.

 

Je gaat als volgt te werk:

  1. Ga naar https://zogroningenbeginthier.nl/wpscreens/veenkolonien/
  2. En druk op F11 om het "full screen" te tonen.

Als je dit elke dag doet, dan doen wij de rest.

 

 Tip: zorg dat de energiebesparing van de computer e/of monitor uit staat. Zodat niet na 30 minuten het scherm uitgeschakeld.

 

Wil je het verder "automatiseren", klik hier voor meer tips & trucs...


magazine online

Klik op de magazines dan kan je ze online doorbladeren. Ook leuk om via je eigen sociale media of website aan je gasten aan te bieden. 

Südost magazine

recreatie kaart

Klik op de voorkant van de Veenkoloniën-Recreatiekaart en je kan hem online bekijken.  Je kan de kaart ook downloaden en op je eigen digitale media gebruiken.Teksten

Video's

Foto's


Hier komt binnenkort meer voor ondernemers van Veenkoloniën

Watersport TV Online - Holland Vaart Groningen- Veenkoloniën (dec '22)

Beeldmateriaal

Wij hebben een selectie van foto's op deze site geplaatst. Deze zijn rechtenvrij te gebruiken.

 

We verwijzen hier tevens naar gratis stockphoto-websites. Zoek op de termen "turf" of "veen" (of de Engelse equivalenten).